Verslagen Kabouters

VVS - MOVV 9-2

Zaterdag 23 oktober stond er voor de kabouters hun eerste wedstrijd op het programma en nog wel direct tegen buur MOVV. Voor hun aanvang van de wedstrijd moesten we eerst nog even op de foto met de nieuwe shirts die door Dijk vastgoed Scheemda in de persoon van Nico Welp ter beschikking zijn gesteld, waarvoor dank. In de nieuwe shirts werd er onder lekkere omstandigheden afgetrapt. Het was even wennen, maar nadat het eerste doelpunt was gevallen ging het een stukken beter. Christiaan was de eerste de een doelpunt voor de kabouters maakte. Vlot daarna maakte Thijmen er 2-0 van en daarna was het de beurt aan Sem om er 3-0 van te maken. Ondanks de voorsprong was het een open wedstrijd, MOVV had pech in de afwerking. Paal en Jeroen lagen in de weg en ook het goede verdedigen voor kwamen een tegendoelpunt. Thijmen breidde de score uit naar 4-0 en vlak voor rust maakte Sem (heeft tie niet van zijn pa) er na een mooie solo er nog 5-0 van. Na een kopje ranja of twee kwam MOVV beter uit de startblokken en maakte er al vlot 5-1 van. Thijmen vergrootte de voorsprong weer naar 6-1, maar MOVV wist het net nu wel beter te vinden en maakte er 6-2 van. Over en weer ontstonden er wat kansjes, maar VVS ging er iets beter mee om en via Sem (7-2), Chris(8-2) en wederom Sem die het slotakkoord op 9-2 bepaalde werd er een goede overwinning behaald. Na afloop werden en nog penalty's genomen, waarna het tijd was een voor zakje chips en AA-tje.