Verslagen VVS E2

Reiderland E1 - VVS E2 2-6

De eerste wedstrijddag voor E begon met een bekerwedstrijd in Bad-Nieuweschans. We begonnen goed, na het fluitsignaal waren we direct in de aanval. Met resultaat :Sem scoorde een goal 0-1 dus. Reiderland vecht terug met een doelpunt. Ook daarna scoorde Sem de stand is inmiddels 2-1. Philip had met een prachtig schot zijn 2de goal bij VVS. Hierna hadden we nog kans maar eerst gingen we de rust in. Hendrik gaf ons nog een opstelling en die was verrassend. We begonnen aan de 2de helft, na een paar keer overspelen komt Sem met zijn 3de doelpunt van de wedstrijd. Net na de rust staat het 1-4. ook Thijmen scoort. Maar Reiderland ook scoort de 2-5. Yordi scoort nog een keer en het laatste fluitsignaal gaat. Uitslag: 2-6.

Joost welp pupil E1.

VVS E2 - ASVB E1 3-11

DVandaag voor het eerst gevoetbald met ons volledige team. De 4 J's(Julia, Jordy, Julius en Joël), Sem, Mika, Lianne en ik. En voor het eerst met de nieuwe leiders Leo en Koos. We wisten vooraf dat we het moeilijk zouden krijgen en ook nog een wedstrijd zonder wisselspelers…

VVS nam de aftrap, de eerste 5 minuten bal over en weer, maar binnen een paar minuten stonden we met 0-2 achter. En ondanks vele goede reddingen van keepster Lianne konden we niet voorkomen dat we in de 21e minuut al met 0-4 achter stonden. Maar dan ineens een verrassend doelpunt van Sem, maakt hij voor VVS de 1-4. Nieuwkomer Joël pakt de bal een paar keer leuk af van de tegenstander. Wel paar keer corners en kansen gehad, maar net naast of de keeper stond in de weg. Julia haalt paar de bal mooi voor het doel weg. En dan in de laatste minuten voor rust is het zo ineens 1-6. Teleurgesteld gaan we de kleedkamer in.

Na rust maakt Mika in de 3e minuut een mooie aanval, maar net naast. Het wil gewoon niet lukken. En wordt het in de 5e minuut 1-7. Maar gelijk daarna voorzet Mika en Jordy maakt 2-7. Julius probeert paar keer de bal naar voren te krijgen, maar we komen er net niet door. Sem heeft nog een mooie kans, net naast. Daarna neemt Jordy de corner en deze beland op het achterhoofd van de keeper en zo wordt het 3-7. Een goed begin in de 2e helft, maar de laatste paar minuten weinig geluk en het wordt uiteindelijk 3-11. We hebben allemaal ons best gedaan en er zat vandaag niet meer in…

Corné

VVS E2 - Bellingwolde E1 4-8

3e wedstrijd alweer voor de E2 met Lianne (op doel), Julia, Julius, Yoël, Sem, Jordy, Corné en Mika (aanvoerder). Om 9:00uur klinkt het fluitsignaal voor de start in de mist. De aftrap is door het team van Bellingwolde en ze komen direct gevaarlijk op ons doel af maar wordt uitstekend verdedigd door Julia. Even later krijgen we een corner die genomen wordt door Jordy, helaas konden we die niet verzilveren in een doelpunt. Weer komt Bellingwolde weer dicht bij ons doel maar door uitstekend verdedigwerk van Corné wordt er niet gescoord door de tegenstander. In de 6e minuut werd Sem goed aangespeeld waarna hij de bal in het doel schoot 1-0! In de 8e minuut werd het weer spannend voor het doel VVS maar daar komen ze niet door de verdediging van o.a. Jordy en Julia, het levert een corner op voor Bellingwolde. Sem krijgt krijgt een aantal goede kansen achterelkaar en scoort uiteindelijk 2-0! Middels en buikschuif maken Sem en Jordy duidelijk dat ze hier erg blij mee zijn.

In de 21e minuut komt het na mooie acties van Julius net niet tot een goal. In de 22e minuut weet Bellingwolde toch door onze verdediging heen te komen en maken de 2-1.

2e Helft

Na een goede aanmoediging door de leiders Leo Katuin en Koos Boven komen de spelers vol zelfvertrouwen uit de kleedkamers, ook trainer Martin Stam staat langs de lijn.

VVS trapt nu af, al gauw komt Julius via acties van o.a. Yoël, Jordy en Sem dicht bij het doel van de tegenstander, helaas geen goal. In de 28e minuut goed weet Bellingwolde de 2-2 te maken, daarna zien we in de 30e minuut dat Sem uitstekend paast op Julius maar die weet net niet te scoren helaas.

In de 31e minuut zet Bellingwolde de stand op 2-3, niet veel later wordt dankzij keepster Lianne nog een tegengoal voorkomen. Bellingwolde weet in de 34e minuut een vrije trap te verzilveren 2-4, de 2-5 kwam niet veel later. Sem scoort van grote afstand in de 38eminuut, 3-5! mooie goal! In de 42e minuut weet Mika de stand op 4-5 te zetten, het wordt weer spannend! VVS weet ondanks goede verdediging niet te voorkomen dat de fysiek sterkere ploeg van Bellingwolde de eindstand op 4-8 zet, maar toch hebben we een uitstekende wedstrijd gespeeld,compliment voor het team!

René (vader van Mika)

VVS E2 - Bellingwolde E2 1-10

Zaterdag 20 september 2014 voetballen tegen Bellingwolde E2!

Het was deze morgen zo mistig dat we de overkant van het veld niet eens konden zien! Julia had als aanvoeder Mika op doel gezet en Sem, Julius, Jordy, Demi, Corné en Yoel in het veld. Na een goed overleg met Leo kon de wedstrijd beginnen.

Al in de eerste minuut kreeg Mika het heel erg druk en werd het ondanks de goede verdediging van o.a. Corné, Yoel en Julia (sliding) al gauw 0-2. Door de snelle aanvallen van Sem, Julius en Jordy waren er wel kansen bij het andere doel, maar helaas nog geen punten! Demi speelde een goede eerste wedstrijd en stond haar mannetje (=vrouwtje).

In een goede voorzet van Sem en een doeltrap van Jordy, raakte de tegenpartij in paniek en scoorde in eigen doel; prima tactiek jongens! Helaas moesten we met 1-5 de rust in.

In de tweede helft heel veel goede reddingen, aanvallen en doelpogingen, maar helaas werd het toch nog 1-10, wat geheel niet verdiend was. Na de wedstrijd brak eindelijk de zon door, ook voor onze spelertjes, want meedoen is tenslotte belangrijker dan winnen en volgende week is er weer een kans!!

Verslaggeving; Julia en Madeleine Eggermont

BATO E2 - VVS E2 4-6

Op zaterdag 18 oktober moesten we naar Winschoten tegen Bato voetballen. We misten een paar spelers, Jordi en Julia, zij moesten judoën. Versterking kregen we van Thijmen en Demco. Hindrik en Jos waren onze leiders vanwege afwezigheid van Leo en Koos.

We begonnen goed aan de wedstrijd en kregen ook kansen, maar zij maakten het eerste doelpunt. Niet lang daarna werd het ook 2-0 en 3-0 voor Bato. Aan het einde van de eerste helft kregen we veel kansen, maar het doelpunt wou niet vallen.

In de 2e helft gingen de doelpunten wel vallen. Na 3-0 achter met rust maakten we in de 2e helft heel snel doelpunten en Sem (3x) en Demco (2x) maakten er 5 doelpunten achter elkaar. Nu stonden we met 3-5 voor!

Het werd nog 3-6 door Thijmen en op het laatst maakten zij nog 4-6. Een leuke wedstrijd en we waren zeer blij met onze eerste overwinning!

Groetjes,

Lianne de Haan

Heiligerlee E2 - VVS E2 2-3

Zaterdag 8 november, match tegen Heiligerlee.

Wederom met prachtig weer vangt de wedstrijd aan om 9:30u met ons team, Lianne op doel, Demi, Julia, Milla, Corné, Jordy, Julius, Sem, Yoël en ikzelf in het veld.

Direct zijn de tegenstanders vrij gevaarlijk bij ons doel, wat voor hun een aantal corners oplevert, gelukkig werden we gered door de paal. Sem krijgt vrij snel daarop een mooie kans, heelaas nog geen goal. In de laatste 5 minuten van de 1e helft weet de nummer 11 van Heiligerlee te scoren.

Met 1 - 0 achterstand gaan we de rust in.

2e Helft

Het lijkt beter te gaan, Sem schiet al gauw op doel, helaas nog geen doelpunt. Nadat de keeper van Heiligerlee, Sem bewust na trapt op zijn been wordt de keeper 10 minuten eruit gehaald voor ontoelaatbaar gedrag, we krijgen door deze actie terecht een penalty. Yordi schiet hem tegen de lat, maar maakt het direct goed door met nog een keihard schot te scoren 1 - 1!

Weer breekt nummer 11 uit van Heiligerlee, maar Lianne weet de bal te stoppen.

De 10 minuten van de keeper zijn om en komt weer terug in het doel. Jordi schiet de bal van grote afstand heel mooi binnen de palen, 1 - 2! Corné krijgt daarna ook nog een mooie kans, maar helaas geen goal. We komen nu mooi op gang want Sem scoort de 1 - 3!.

We krijgen nog een doelpunt tegen, de wedstrijd eindigt in 2 - 3, de 3 punten zijn weer binnen dankzij uitstekende inzet van het team!

Na afloop werden we nog getrakteerd door Corné, mooie afsluiting.

Mika Hillenga (aanvoerder)

VVS E2 - Noordster E4 2-2

Aanwezige spelers, Lianne( op doel), Mika, Yoël, Demi, Julius, Jordy, Sem en Corné. Dit keer geen wissels, Noordster beschikte over 1 wissel. Om 9 uur de aftrap, Noordster in de eerste minuten veel aan de bal. Na 4 min. hoorden we Leo zeggen"jongens we zijn al begonnen". Noordster had veel gevaarlijke acties, met goeie reddingen van Lianne. En dan gaat het toch lukken in de 15 min. voorzet van Sem op Corné, Corné haalt uit en de bal lijkt net naast te gaan, maar het wordt 1-0. Gelijk volgt Noordster met 2 corners, die tot 2 keer toe door Jordy gered worden. Yoël, Demi en Mika halen veel ballen voor het doel weg. En dan 3 min. voor rust, Sem schiet vanaf 20 meter voor het doel en raak. Met 2-0 gaan we de rust in.

De tweede helft Noordster begint vanaf de aftrap heel veel druk op ons te zetten. Creëren zo heel veel kansen, met vele mooie reddingen van Lianne. En dan na 7 min. is het dan toch 2-1. En ze blijven aanvallend spelen en even later wordt het 2-2, weg voorsprong... Julius pakt de bal een paar keer mooi af en schiet deze ver naar voren, maar het lukt niet meer om op voorsprong te komen. Teleurgesteld gaan we de kleedkamer in. Groetjes Corné

Pekela 2000 E3 - VVS E2 3-1

1 Lianne, 2 Corné, 4 Wes, 5 Mika, 6 Sam, 7 Demi, 8 Julia (aanvoerster), 9 Yoel, 10 Jordy
10.00 Aftrap door JSO
10.05 aanval door Corné, wordt helaas gemist Sam gaat neer, vrije trap voor. Mooi genomen (gaat net over).
10.09 Doelpunt tegen (1-0)
Bij een aanval botsen 2 spelers tegen elkaar, Lianne heeft verzorging nodig.
10.13 Schitterende voorzet van Yoel naar Corné wat resulteert in een doelpunt (1-1)
10.25 corner tegen, doelpunt (2-1)
==Rust==
10.38 Aftrap 2e helft
10.42 Doelpunt tegen (3-1)
10.45 Nieuwe aanval goed gered door Lianne
10.46 opnieuw een aanval door JSO, die in de kiem gesmoord wordt door Lianne.
Even later een felle strijd bij de tegenpartij wat een corner tot resultaat heeft.
Bij een aanval van de JSO voorkomt Julia een punt door een bal vlak voor het doel weg te schieten.
10.53 vrij trap tegen.
10.56 Sam wordt getackeld, vrij trap voor.
10.59 Jordy gaat onderuit, heeft verzorging nodig.
11.07 Eindsignaal. Uitslag 3-1.

VVS E2 - Pekelder Boys 0-5

Een dag na St. Klaas….. bracht ons geen cadeautje. We speelden tegen Pekelderboys. In de kleedkamer hoorden we dat onze super keep; Lianne met een ander 11-tal meespeelt. Gelukkig hebben we een tweede super keep; Mika.

De spelers stonden in een tactische opstelling op het veld. De enthousiasme zat er al goed in. De Pekelderboys kwamen gelijk in de aanval. Mika en de verdediging hielden de bal goed tegen. Julia weet de bal regelmatig te tackelen van de tegenpartij. Demi weet de bal met regelmaat van de Pekelderboys af te pakken en deze ver weg te schoppen naar de andere kant. Zowel de aanval als ook de verdediging van de Pekelderboys is erg sterk. Na een aantal goede tegenhouders, kwam de bal uiteindelijk in het verkeerde doel terecht (0-1).

Je ziet de kinderen allemaal heftig reageren en de spirit is terug. Sem pakt zijn kans en gaat er als een speer vandoor. Samen met alle anderen proberen ze meerdere keren door de verdediging van de Pekelderboys te komen. Maar helaas zonder resultaat.

Na de pauze, een goede peptalk en helaas geen massage dit keer (de masseur heeft laten afweten voor vandaag) stonden alle spelers weer enthousiast weer op het veld. Als snel scoorden de Pekelderboys opnieuw. Balen, teleurstellend en boze reacties. Maar gelukkig werd er ook gezegd maakt niet uit, nu zijn wij aan de beurt. Daarna neemt Jordy de bal over en doet een mooie poging om te scoren. Maar helaas…. De spirit zie je uit het 11-tal verdwijnen. Waarna de Pekelderboys nog twee keer hebben gescoord (0-4). Helaas jongens en meisjes deze wedstrijd niet gewonnen, op naar de volgende keer. Tot slot nog een bekende cruijffiaanse uitspraak: "Als wij de bal hebben, kunnen zij niet scoren".

SJO WVC E3 - VVS E2 8-0

Op 7 maart 2015 treden Mika, demi, Corné, Wes, Julia, Sem, Joël, Jordy en Julius (aanvoerder) aan in Vlagtwedde op een kunstgrasveld.

Al in de 4de minuut is het 1-0 voor Vlagtwedde. Even later ontstaat er een kans voor VVS waarbij Sem een schot op doel waagt en maar net door de keeper uit het doel gehouden wordt. Na een corner voor VVS, genomen door Corné, krijg ook Vlagtwedde een corner. Er ontstaan kansen voor VVS voor Sem en Corné waardoor het spel even door VVS gedomineerd wordt. Helaas wil de bal het doel maar niet in!

Demi verdedigt prima tijdens de volgende aanval van Vlagtwedde en wederom wordt er door VVS op doel geschoten. De keeper staat jammer genoeg weer op de juiste plek. Na een snelle overname door Vlagtwedde volgt een doelpunt en staat het 2-0. Wisse l bij VVS. Jordy schiet op deol, maar de bal kan het doel niet vinden. Vlagtwedde neemt het spel over en al snel volgen 3-0, 4-0 en 5-0. VVS zakt de moed even in de schoenen blijft op eigen helft. Vlak voor rust gelukkig nog een mooie redding van Mika

Rust

Na de rust is een gelijkwaardig spel met diverse pogingen door beide teams om iets aan de score te veranderen. Mooie redding weer door Mika na een corner van Vlagtwedde. Helaas creëert Vlagtwedde meer kansen dan VVS en is de verdediging van de tegenstander taai. De wedstrijd eindigt in een overwinning voor Vlagtwedde van 8-0.

VVS E2 - Noordster E4 4-2

Team: Demi, Corné, Jordi, Julius, Mika (aanvoerder), Sem, Wes en Yoël

1e helft

9.05uur aftrap op een koude ochtend, een goede start wat resulteert in een schot op doel door Sem. Kort daarna brengt Sem de score op 1-0. De tegenstander weet regelmatig onze verdediging te passeren het wordt daardoor dan ook 1-1. VVS komt terug en Corné scoort 2-1, we weten het echter niet vast te houden en net voor rust scoort noordster en gaan we met 2-2 de rust in.

2e helft

9.45uur wordt er weer afgetrapt met een keepers wissel, Mika is naar het middenveld verhuist en Wes staat onder de lat, de wissel blijkt goed uit te pakken want Mika scoort vrij snel de 3-2! Door uitstekende inzet en goede verdediging blijft het rustig bij het doel van VVS, Sem maakt 4-2 wat ook de einduitslag is.

Goed gedaan allemaal, deze prestatie en inzet geeft vertrouwen voor de komende wedstrijden!

Groet, Mika Hillenga

Veendam 1894 E5 - VVS E2 5-7

Rugnummers:
Yoël - 7
Mika - 4
Julia - 5
Jordy - 10
Sem - 9
Corné - 8
Demi - 2
Wes - Doel


Wedstrijd
De wedstrijd begon om 8:55 uur.

Corné schoot de bal net mis.
Jordy scoort een doelpunt 1-0 voor VVS
Jordy scoort weer en het is 2-0 voor VVS
Sem heeft goed aangespeeld.
Wissel Corné - Julia
Doelpunt tegenpartij 2-1 voor VVS.
Nog een doelpunt van de tegenpartij 2-2.
Netjes een bal tegen gehouden door Sem
Tegenpartij scoort weer 3-2 voor de tegenpartij.
Pauze
Jordy maakt een doelpunt 3-3 voor VVS
Sam scoort 4-3 voor VVS
Tegenpartij scoort 4-4 voor VVS
Jordy doelpunt 5-4 voor VVS
Tegenpartij scoort 5-5
Corné maakt een doelpunt 6-5 voor VVS
Mika maakt een doelpunt 7-5 voor VVS

Eindstand: 7-5 voor VVS

Yoel van Putten

VVS E2 - Veendam 1894 E5 4-2

Zaterdag 2 mei 2015 om 9 uur een zonnige aftrap door Veendam. En even niet opletten en na 20 sec. stonden we met 0-1 achter. In de 4e minuut gebeurde het in het voordeel van ons. Jordy neemt de corner en door fout keeper scoorden we 1-1. Verder in de eerste helft, VVS veel aan balbezit. Veel corners door Jordy genomen, maar zonder succes. Yoël en Demi verdedigingen goed de bal voor Wes weg. Thijmen neemt nog een corner en Mika schiet net over. VVS veel kansen maar bereiken het doel net niet.

Na de rust blijft VVS mooi voetbal spelen. Julius zorgt voor een corner, Mika neemt deze, helaas wordt deze gemist. En door goed samenspel kan Thijmen binnen een paar minuten 2 keer scoren voor 3-1.

Nog een mooie voorzet van Jordy, maar die wordt gemist door Corné. Dan krijgt Veendam een corner en wordt net gemist door Wes, 3-2. Toch weer spannend tot het laatst, maar vlak voor tijd maakt Thijmen de 4-2.

Eindstand 4-2

Corné van den Aker

VVS E2 - SPW E2 5-1

Jordy – Keeper
Yoël - aanvoerder


Aftrap Sem - corné
0-1
Jammer paal voor sem, Mika neemt een corner
9:01
Sem neemt ook een corne net mis met corne doelpunt Sem
9:03
Yoël mooi aangevallen, Mika netjes geprobeert corne bal tegen partij
9:06
Mika mooi gescoord
0-2
9:08
Julia gooit in
9:09
Mika gooit in
9:10
Keeper bal
9:13
Mooi geprobeert Julius
9:14
Yoël gooit in
9:21
Vrije trap tegenpartij
9:23
9:25 tweede helft
Mooi geprobeert doelschot Sem
9:41
Doelschot SPW
1-2
Aftrap Sem - julius
Doelpunt julius
1-3
9:43
VVS gooit in julius
9:44
Mooi doelpunt corné
1-4
9:52
Mika neemt de corne
9:54
Sem cornerbal
9:59
Vrije trap Yoël
10:00
Doelpunt van Sem
1-5
10:02


Einde wedstijd

Toen we aankwamen heeft Emmo de vlag gehezen. De held van de dag is Rene Hillenga die het hondenpoep van het voetbal veld heeft gehaald

VVS gewonnen met 5-1

Yoel van Putten