Verslagen VVS E1

VVS E1 - SJO WVC E1 4-7

Verslag wedstrijd zaterdag 12 september 2015 VVS E1- SJO WVC, aanvang ietsjes over 9. Afwezig Demi en Julius. Demco en Arjen kwamen ons team versterken. VVS nam de aftrap .De tegenstanders begonnen gelijk al sterk, schoten in de eerste minuut de bal 3 keer tegen de paal, met daarna een goede redding van Yordy. Maar kon niet voorkomen dat we even later met 0-2 achter staan. We kregen wel kansen, maar bereiken het doel net niet. Dan lukt het Demco toch te scoren, 1-2 . SJO WVC blijft sterk en we gaan de rust met 1-4 in. Na rust zijn een aantal van onze spelers gewisseld van positie. En zo lukte het Arjen 2 keer op rij te scoren. We blijven op achterstand, 3-7. Tot slot weet Sem er nog 4-7 van te maken. De tweede helft speelden we beter als de eerste, maar Vlagtwedde was net even beter. Demco en Arjen bedankt voor jullie inzet.

Pekela 2000 E1 - VVS E1 7-3

Om 9 uur trapten wij de bal af in een (k)Oude Pekela. Vandaag met een nieuwe speler, Tim Brader. Demi en coach Koos zijn afwezig. In de eerste helft zijn wij toch veel aan bal bezit, veel kansen, alleen de keeper wist ze naar mijn idee te vaak te stoppen. Ondanks vele goede reddingen van onze keeper Julius konden we niet voorkomen dat we met rust met 4-0 achter stonden. De tweede helft begonnen we gelijk sterk, door een goeie lange paas van Tim, naar onze spitsen en zo maakte Sem 4-1. Maar het lukte ons niet om op voorsprong te komen en zo werd het 7-1 en komen we vlak voor eind nog terug door doelpunten van Yordi en Sem, tot uiteindelijk 7-3. Tim knap gespeeld je eerste wedstrijd.

VVS E1 - Noordster E2 2-0

Aanwezig: Mika,Yoel, Ferre, Demi, Tysen, Sem, Yordy en Corné. Trainer Bart en Coach Leo en Koos. Noordster kwam met 6 spelers, waardoor wij met 2 wissels konden spelen.

Om 10:20 uur begon de eerste helft met Yordy op doel. Allemaal een beetje onder de indruk, dat er een scout van KNVB bij de wedstrijd aanwezig was.

We speelden mooi gelijk op. Veel kansen voor VVS alleen paar keer recht op de keeper van Noordster.

Dan misschien toch een afstandsschot van Sem, keeper stoot weg, Mika maakt de herkansing d.m.v. hoekschop, maar mist. Dan volgt er nog een vrije trap voor VVS, wederom wil hij er niet in. En dan toch vlak voor rust, via mooi samenspel. Voorzet Ferre en Tysen maakt het af en scoort 1-0 voor rust.

Om 11 uur begon de tweede helft met Sem op doel.

Paar keer goede redding van Sem, maar Noordster begon nu te merken dat ze geen wissels hadden. Goed verdedigingwerk van Yoël en Demi. De paardstaart van Demi verrast de tegenstander iedere keer. Zo vandaag weer… En dan in de 5e minuut van de tweede helft maakt Tysen zijn 2de doelpunt, na weer een voorzet van Ferre.

Noordster had nog een paar kansen, maar het wou niet meer lukken.

Mooie wedstrijd, 2-0. Tysen bedankt voor je inzet.

HS'88 E4G - VVS E1 2-7

Aanwezig: Jordy, Sem, Ferre, Mika, Yoël, Demi en Corné

Coach: Leo en Koos

Al gelijk in de derde minuut, Ferre scoort na voorzet Sem, 0-1.
In de 12e minuut moest de schoen van Sem worden ingetaped, want zijn zool liet los. En kon de wedstrijd verder gaan. Paar mooie kansen gehad. In de 20e minuut Sem neemt de corner en Ferre maakt het af en gaan zo de rust in met 0-2. Goed verdedigingswerk van Demi en Yoël.

De tweede helft.

01-Ferre op de paal
02-Mika schiet net mis
03-Sem scoort de 0-3
04-Sem op de paal
06-Paas Corné op Ferre, doelpunt 0-4v 08-kopbal Mika, over
08-kopbal Mika, 0-5
10-doelpunt Sem, 0-6
13-Corner Sem
14-Corner Sem
14-Doelpunt Sem, door voorzet Ferre, 0-7. Toch nog in de laatste minuten kwam de tegenpartij op 2 doelpunten. Eindstand 2-7.