Verslagen VVS JO13-2

Bellingwolde JO13-2 - VVS JO13-2 4-10

Rond half elf werd er afgetrapt vvs had vrij snel de bal. Mila Noor had een paar kansen maar misten. Er waren veel kansen verspilt want de keeper was heel goed. We stonden 2,0 achter maar daar kwam verandering in. En even later stonden we 2,3 voor en er was rust. Na de rust kwam vvs in actie en er werd van de ene goal naar de andere goal gescoord. Jordy Katuin had veel goals gemaakt en Sem Boer had een zere voet dus was al gaan douchen. Toen de wedstrijd was af gelopen was super middenvelder Arjen Loer bijna zijn onderbroek vergeten. En met de voetbal shirts gingen ze buik schuiven op nat veld!!!!!!!!!!!! Maar de stand was geworden 4,10 voor vvs. Goed gespeeld iedereen.

Arjan Mekelenkamp.

Nieuw Buinen JO13-2 - VVS JO13-2 8-1

Toen iedereen er was bij het VVS veld was, gingen we naar de auto's. We hadden ook iemand meegenomen uit de JO11. Toen we bij Nieuw Buinen waren gingen we naar de kleedkamer, we gingen ons omkleden voor de wedstrijd. We waren klaar voor de wedstrijd, we gingen het veld op en de wedstrijd begon. De eerste helft begon goed we waren goed in de aanval, toen 1 van Nieuw Buinen de bal had dribbelde hij op het doel af en hij scoorde 1-0 voor Nieuw Buinen. We gingen weer opnieuw starten, Rik kreeg de hij dribbelde snel op het doel af en scoorde en het werd 1-1.Nieuw Buinen kreeg de bal en startte weer opnieuw, nu waren hun sterk in de aanval zo werd het 2-1, we kregen de bal en er kwam bal verlies van VVS maar Nieuw Buinen scoorde 3-1. We hadden ook veel kansen toen we een corner tegen kregen scoorde iemand van VVS een eigen doelpunt 4-1 voor Nieuw Buinen. Daarna was het rust. Toen we het veld op gingen, en de tweede helft begon Nieuw Buinen was veel sterker dan ons en zo werd het 5-1 na de aftrap werd het 6-1, de 7-1 kwam erna en als laatste kwam de 8-1. Het was een leuke wedstrijd.

Groetjes Tim.

VVS JO13-2 Bellingwolde JO13-2 1-2

Opstelling:

Doel: Sydney
Verdediging: Arjan, Mila en Ivano
Middenveld: Joost en Sem
Aanval: Joran en Rik

Op basis van de kansen was 15 – 5 geen gekke uitslag geweest J. Met teams van 8 tegen 8 werd het een wedstrijd met heel veel kansen voor ons, maar ook met net wat te weinig geluk. En dat was jammer, want we speelden best goed; zelfs al was de eerste goede redding van de wedstrijd van onze eigen keeper Sydney. Daarna testte Rik de doelman van Bellingwolde, maar ook die hield nog de nul. Na 10 minuten spelen knalde een schot van Ivano (na een mooie actie) op de paal. Een paar minuten later scoorde onze tegenstander Bellingwolde de 0 – 1. We lieten het er niet bij zitten en na een mooie aanval met een pass van mij op Joran en van Joran op Rik, redde weer de keeper van de tegenstander. Zo ging het spel eerst wat op en neer. En ondanks dat onze verdediging met Arjan, Mila en Ivano diverse aanvallen van de tegenstander knap onschadelijk maakte, kwam Bellingwolde nog voor rust (met mazzel voor hen en pech voor ons) op 0 – 2. Balen, maar we vochten gewoon verder, ook omdat we zeker zo goed voetbalden als Bellingwolde. Op het middenveld wisten Joost en ik met passes onze behendige aanvallers Rik en Joran vaak goed te vinden. Nadat Ivano nog eens een keer was naar voren was opgestoomd om voor de tweede keer de paal te raken met een schot, trof ook Rik nog voor de rust voor de derde keer de paal... Kansen genoeg dus voor ons! Toen we daarna van dichtbij naast het doel schoten en ook een kans voor open doel mistten, begonnen de eerste VVS-supporters te zoeken naar druk bellende fix-figuren. Maar die werden gelukkig niet gevonden ;-) zodat ze ons nog maar eens aanmoedigden om vooral door te gaan met het prima spel. Coach Brul had een tactisch goede opstelling gemaakt: zeker in het tweede deel van de eerste helft hadden we het betere van het spel. Ondanks de achterstand gingen we daarom toch met vertrouwen de rust in. Na rust waren de eerste kleine kansen weer voor ons. Driemaal was scheepsrecht voor Ivano: halverwege de tweede helft scoorde hij de meer dan verdiende 1 – 2 voor ons. We kregen nog veel meer kleine en grote kansen, maar de bal wilde maar steeds niet nog een keer in het doel… Toen de uitstekend fluitende scheidsrechter Broesder de wedstrijd affloot, hadden we meer verdiend dan deze 1 -2 nederlaag omdat we als team goed ons best hebben gedaan en omdat we veel kansen hebben gemaakt. Daarom: kop d'r veur en volgende keer beter!

Groeten van Sem

SJS JO13-2 - VVS JO13-2 3-8

Vandaag moeten we uit voetballen bij sjs stadskanaal . Het was een hele koude en mistige morgen. We beginnen niet te sterk en komen al snel op een 1-0 achterstand naar een snoei harde vrije trap van sjs. Maar we zijn goed wakker geschud en scoren snel de 1-1 hier door krijgen we de smaak te pakken. En we scoren al snel de 1-2 door een goede inzet van Ronaldinho . De tegenstander geeft ons veel ruimte waardoor wij veel kansen krijgen waaronder een schot van Ron op de paal. Intussen heeft Sydney ook een paar goeie reddingen. We maken een paar mooie combinaties waardoor ik de 1-3 maak en Sem de 1-4 we blijven druk zetten en Joran scoort de 1-5 en ook de 1-6 voor rust. Na de rust beginnen we weer sterk en na een aantal gemiste kansen scoren Tim de 1-7 gauw daarna scoren zij ook een net doelpunt 2-7 dan is het 10 minuten rustig en scoort Tim weer de 2-8 dan herpakt sjs zich en maken zij nog de 3-8 einde wedstrijd. We hebben goed gevoetbald en Joost en Mila hadden samen met Sem de aanvallers van sjs goed in hun broekzak. Het was een leuke wedstrijd en de 3 punten gaan mee naar Oostwold

Allemaal goed gedaan groetjes Arjen.