Verslagen VVS JO13-2

Bellingwolde JO13-2 - VVS JO13-2 4-10

Rond half elf werd er afgetrapt vvs had vrij snel de bal. Mila Noor had een paar kansen maar misten. Er waren veel kansen verspilt want de keeper was heel goed. We stonden 2,0 achter maar daar kwam verandering in. En even later stonden we 2,3 voor en er was rust. Na de rust kwam vvs in actie en er werd van de ene goal naar de andere goal gescoord. Jordy Katuin had veel goals gemaakt en Sem Boer had een zere voet dus was al gaan douchen. Toen de wedstrijd was af gelopen was super middenvelder Arjen Loer bijna zijn onderbroek vergeten. En met de voetbal shirts gingen ze buik schuiven op nat veld!!!!!!!!!!!! Maar de stand was geworden 4,10 voor vvs. Goed gespeeld iedereen.

Arjan Mekelenkamp.

Nieuw Buinen JO13-2 - VVS JO13-2 8-1

Toen iedereen er was bij het VVS veld was, gingen we naar de auto's. We hadden ook iemand meegenomen uit de JO11. Toen we bij Nieuw Buinen waren gingen we naar de kleedkamer, we gingen ons omkleden voor de wedstrijd. We waren klaar voor de wedstrijd, we gingen het veld op en de wedstrijd begon. De eerste helft begon goed we waren goed in de aanval, toen 1 van Nieuw Buinen de bal had dribbelde hij op het doel af en hij scoorde 1-0 voor Nieuw Buinen. We gingen weer opnieuw starten, Rik kreeg de hij dribbelde snel op het doel af en scoorde en het werd 1-1.Nieuw Buinen kreeg de bal en startte weer opnieuw, nu waren hun sterk in de aanval zo werd het 2-1, we kregen de bal en er kwam bal verlies van VVS maar Nieuw Buinen scoorde 3-1. We hadden ook veel kansen toen we een corner tegen kregen scoorde iemand van VVS een eigen doelpunt 4-1 voor Nieuw Buinen. Daarna was het rust. Toen we het veld op gingen, en de tweede helft begon Nieuw Buinen was veel sterker dan ons en zo werd het 5-1 na de aftrap werd het 6-1, de 7-1 kwam erna en als laatste kwam de 8-1. Het was een leuke wedstrijd.

Groetjes Tim.

VVS JO13-2 Bellingwolde JO13-2 1-2

Opstelling:

Doel: Sydney
Verdediging: Arjan, Mila en Ivano
Middenveld: Joost en Sem
Aanval: Joran en Rik

Op basis van de kansen was 15 – 5 geen gekke uitslag geweest J. Met teams van 8 tegen 8 werd het een wedstrijd met heel veel kansen voor ons, maar ook met net wat te weinig geluk. En dat was jammer, want we speelden best goed; zelfs al was de eerste goede redding van de wedstrijd van onze eigen keeper Sydney. Daarna testte Rik de doelman van Bellingwolde, maar ook die hield nog de nul. Na 10 minuten spelen knalde een schot van Ivano (na een mooie actie) op de paal. Een paar minuten later scoorde onze tegenstander Bellingwolde de 0 – 1. We lieten het er niet bij zitten en na een mooie aanval met een pass van mij op Joran en van Joran op Rik, redde weer de keeper van de tegenstander. Zo ging het spel eerst wat op en neer. En ondanks dat onze verdediging met Arjan, Mila en Ivano diverse aanvallen van de tegenstander knap onschadelijk maakte, kwam Bellingwolde nog voor rust (met mazzel voor hen en pech voor ons) op 0 – 2. Balen, maar we vochten gewoon verder, ook omdat we zeker zo goed voetbalden als Bellingwolde. Op het middenveld wisten Joost en ik met passes onze behendige aanvallers Rik en Joran vaak goed te vinden. Nadat Ivano nog eens een keer was naar voren was opgestoomd om voor de tweede keer de paal te raken met een schot, trof ook Rik nog voor de rust voor de derde keer de paal... Kansen genoeg dus voor ons! Toen we daarna van dichtbij naast het doel schoten en ook een kans voor open doel mistten, begonnen de eerste VVS-supporters te zoeken naar druk bellende fix-figuren. Maar die werden gelukkig niet gevonden ;-) zodat ze ons nog maar eens aanmoedigden om vooral door te gaan met het prima spel. Coach Brul had een tactisch goede opstelling gemaakt: zeker in het tweede deel van de eerste helft hadden we het betere van het spel. Ondanks de achterstand gingen we daarom toch met vertrouwen de rust in. Na rust waren de eerste kleine kansen weer voor ons. Driemaal was scheepsrecht voor Ivano: halverwege de tweede helft scoorde hij de meer dan verdiende 1 – 2 voor ons. We kregen nog veel meer kleine en grote kansen, maar de bal wilde maar steeds niet nog een keer in het doel… Toen de uitstekend fluitende scheidsrechter Broesder de wedstrijd affloot, hadden we meer verdiend dan deze 1 -2 nederlaag omdat we als team goed ons best hebben gedaan en omdat we veel kansen hebben gemaakt. Daarom: kop d'r veur en volgende keer beter!

Groeten van Sem

SJS JO13-2 - VVS JO13-2 3-8

Vandaag moeten we uit voetballen bij sjs stadskanaal . Het was een hele koude en mistige morgen. We beginnen niet te sterk en komen al snel op een 1-0 achterstand naar een snoei harde vrije trap van sjs. Maar we zijn goed wakker geschud en scoren snel de 1-1 hier door krijgen we de smaak te pakken. En we scoren al snel de 1-2 door een goede inzet van Ronaldinho . De tegenstander geeft ons veel ruimte waardoor wij veel kansen krijgen waaronder een schot van Ron op de paal. Intussen heeft Sydney ook een paar goeie reddingen. We maken een paar mooie combinaties waardoor ik de 1-3 maak en Sem de 1-4 we blijven druk zetten en Joran scoort de 1-5 en ook de 1-6 voor rust. Na de rust beginnen we weer sterk en na een aantal gemiste kansen scoren Tim de 1-7 gauw daarna scoren zij ook een net doelpunt 2-7 dan is het 10 minuten rustig en scoort Tim weer de 2-8 dan herpakt sjs zich en maken zij nog de 3-8 einde wedstrijd. We hebben goed gevoetbald en Joost en Mila hadden samen met Sem de aanvallers van sjs goed in hun broekzak. Het was een leuke wedstrijd en de 3 punten gaan mee naar Oostwold

Allemaal goed gedaan groetjes Arjen.

VVS JO13-2 - HSC JO13-3G 12-1

De wedstrijd is nog maar net begonnen als Sem Boer de 1-0 verzorgt voor VVS . Ronaldino maakt al snel enkele minuten later de 2-0 hierna wordt het door een doelpunt van HSC 2-1. Er wordt goed over en weer gespeeld. De trainers staan fanatiek langs de lijn te commenteren Daarna komt Joost aan de bal en maakt hij de 3-1 voor VVS. VVS heeft veel balbezit. Sem maak de 4-1 vlak voor rust. Vlak na rust maak Sem Boer de 5-1 Sem Boer is in topvorm en scoort 6-1. Na een spannend duel maakt Joran de 7-1 de 8-1 rolde er zo in doordat de keeperfout van HSC. Ook de 9-1 komt op naam van Sem Boer te staan. Nog geen 2 minuten later wordt het 10-1 door een mooie bal van niemand minder dan Sem Boer. Er wordt goed gespeeld. Hier en daar een slordig balketje maar VVS heeft niet te klagen deze wedstrijd. Sem maakt ook de 11-1 . Joran maakt vlak voor het einde van de wedstrijd de 12-1. Super gedaan Jongens. Top..

Verslag Joost van der Wal

VVS JO13-1 - Bellingwolde JO13-2 16-1

Een hele belangrijke wedstrijd voor beide teams, vvs staat eerste en bellingwolde tweede. Als vvs wint hoeven ze daarna nog maar een wedstrijd te winnen.

De eerste helft begint sterk voor vvs er komt ook direct een grote kans voor ons, maar Arjen mist. Direct daarna lukt het wel nu scoort Arjen wel na een heerlijke pass van Jordy. Na de aftrap scoort Jordy direct en de 3-0 valt ook al snel. Dan komt er weer een hele mooie aanval en Arjen tikt hem erin. Maar nu komt er pas een echt mooie goal, na een lekkere steekpass van Arjen tikt Jordy hem er mooi in. Na de aftrap valt er weer precies zo'n doelpunt als de vorige. En de 7-0 en 8-0 vallen er ook direct in. En Tim maakt de 9-0 en 10-0. Nu is het eindelijk rust een gezellige sfeer in de kleedkamer.

We beginnen direct weer sterk en de 11-0 en 12-0 liggen er ook direct in. Nu gaan we proberen spelers te laten scoren die haast nooit scoren. Eerst scoren Arjen en Jordy nog een doelpunt , maar het lukt Arjan Mekelenkamp scoort! Hij is dolblij en zijn dag kan niet meer stuk! Dan maakt de tegenstander een doelpunt maar wij scoren direct weer door een doelpunt van Joost. De wedstrijd is afgelopen, we hebben lekker gevoetbald! 16-1 voor Vvvs!

Groetjes Arjen

Bellingwolde JO13-2 - VVS JO13-1 2-6

Op deze zonnige zaterdag kan onze ploeg kampioen worden als ze winnen vandaag. Onze grote vriend Guus uit Bellingwolde fluit de wedstrijd. VVS krijgt direct een paar kansen maar scoort nog niet. Na ongeveer 5 minuten scoort Tim O 0-1. Jordy krijgt een goeie kans uit een corner maar stuit op de keeper van Bellingwolde. Daarna scoort Arjen 0-2 na een mooie pass van Jordy. Bellingwolde komt ook een paar keer bij ons doel maar Sydney red goed. Jordy en Arjen hebben daarna een mooie 1, 2 maar Arjen schiet net naast. Jordy maakt na een mooie bal van Joran de 0-3. Dit is ook de ruststand. Na een paar minuten gespeeld te hebben maakt Bellingwolde 1-3. Joost heeft een mooi schot maar raakt de paal. De kansen zijn er wel maar de doelpunten vallen nog niet. Ik denk dat vvs wat in slaap valt want Bellingwolde komt er 1 keer door en scoort 2-3. Ze zijn weer wakker geschud want Jordy maakt even later 2-4. Uit een vrije trap van Joost scoort Tim 2-5. Na wat twijfel over de bal wel of niet over de achterlijn scoort Tim 2-6.. Onze vriend Guus vind het mooi geweest en fluit af.. Gewonnen dus KAMPIOENEN!!