Verslagen VVS D

VVS 13-1 - Bellingwolde JO13-1 1-3

Om iets voor 9 wordt er afgetrapt. Bellingwolde komt vrij snel gevaarlijk op het doel af maar Jordy heeft een paar goeie reddingen. Beide ploegen zijn wel aan elkaar gewaagd. Vvs krijgt een vrije trap want achmad wordt neergehaald. Joran neemt de vrije trap, wat een prima schot op doel is maar de keeper van Bellingwolde pakt hem. Na 13 min voetballen komt Bellingwolde uit een corner op voorsprong. Na de 20 minuut krijgt vvs een goeie kans Mika schiet van afstand.. een aantal wisselspelers en moeders juichden al maar helaas ging de bal over het doel.. Vvs krijgt een paar goeie kansen maar de bal wil er nog niet in. Ruststand 0-1.. in de 39ste minuut krijgt vvs een goeie kans maar in plaats van de bal vliegt Sem zijn schoen het doel in.. ook een prestatie haha.. Bellingwolde komt er daarna uit maar Jordy redt 2 keer.. stand blijft vooralsnog 0-1.. Vvs is in deze fase sterker maar een doelpunt komt nog steeds niet. In de 43ste minuut neemt Joran een corner maar weer zit de keeper van Bellingwolde er goed bij. Vvs knokt voor wat ze waard zijn. In de 45ste minuut krijgt vvs een penail omdat Ferre wordt neergelegd.. hij neemt hem zelf en scoort! 1-1.. In de 56 minuut maakt Bellingwolde nog 1-2.. niet verdiend maar hij telt helaas. In de laatste minuten vlamt Bellingwolde nog een bal op het doel van Jordy en in eerste instantie pakt hij hem maar blijft daarna even geblesseerd liggen en Bellingwolde maakt daar gebruik van 1-3.. Jordy kan gelukkig door. Daarna vind scheids Leo het mooi geweest en fluit af.. Helaas verloren maar met elkaar gevochten en een goeie wedstrijd gevoetbald.

Demi Noor.

SC Scheemda JO13-1 - VVS 13-1 8-1

Ondanks het stormachtige weer van de afgelopen dagen, ging onze wedstrijd wel door. Voor de wedstrijd waren er twee verrassingen: Yoël had een extra speler in zijn schoen meegenomen (een kikker) en onze oude trainer Bart Sportel was onze grensrechter.

Spelers : Jordy, Corné, Yoël, Sem, Tim O, Tim B, Viggo, Mika, Ronaldinho, Ahmad, Arjen, Joran en Ferre.
De wedstrijd begon om 09:00 uur.
Tijdens een corner maakte Scheemda de 1-0. Gelijk daarna maakten ze de 2-0. Vervolgens maakte Scheemda nog een goal, maar die werd afgekeurd wegens buitenspel. Helaas scoorde Scheemda voor de rust de 3-0 en 4-0.
Rust.
We kregen een peptalk van Bart en Leo. De peptalk hielp want Joran wist de 4-1 te scoren. Een mooie goal! Jammer genoeg wist Scheemda toch de 5-1 te maken en ook de 6-1, 7-1 en 8-1. Ik vond het zelf een mooie wedstrijd. We hebben goed ons best gedaan, maar Scheemda was te sterk voor ons.

Aanvoerder : Tim Brader.

WVV JO13-3 - VVS 13-1 1-0

Aanwezig: Jordy, Dennis, Ferre, Tim B, Joost, Achmed, Joran, Mika, Yoël, Tim O., Viggo, Demi en aanvoerder Corné. Coaches: Leo, Bouko en Bert

Om 8:45 uur begint de wedstrijd op eindelijke een droge ochtend in Winschoten. Het veld was na al die regen erg nat en was net bestrooid met zand. Dus de bal rolde erg traag en/ of dat de redenen was dat hij er niet in wou… Eerste helft wel een paar mooie kansen voor Achmed, Ferre en Dennis. Steeds kwam de bal net te kort. Ook WVV paar kansen. Dan Mika nog schot van afstand. Nee, wel een hoop zand en bal de lucht in, maar weer net te kort. Vlak voor rust krijgt ik de bal nog ongelukkig binnen de 16m op mijn hand… Strafschop, Jordy staat zijn mannetje en de bal gaat over. Rust.

De Tweede helft wouden we zo graag, dat we een paar kansen, door buitenspel misten. Het ging wel mooi gelijk op. Mika, Joran, Tim O., Joost en Tim B liepen wat af om de bal los te krijgen. Ook goed verdedigingen werk van Yoël, Demi, Viggo. Zelf schepte ik nog een bal net voor doel. Er werd even later nog een handsbal gegeven, wie zijn handje dit keer was ben ik vergeten… Vrije trap, gered door Jordy. Alleen kon Jordy de genomen Corner bal van WVV niet tegen houden en zo werd het 1-0. En floot de scheidsrechter gelijk af. We hebben allemaal ons best gedaan, maar de bal wou er voor ons vandaag niet in.

Groetjes Corné

VVS 13-1 - BATO JO13-1 1-3

Op 18 november speelde VVS JO13-1 tegen Bato JO13-1. Hier het verslag van de wedstrijd.

Het is lekker voetbalweer vandaag, VVS mag de aftrap nemen. In de eerste 5 minuten moet iemand van Bato al van het veld af, hij is verkeerd gevallen toen hij een omhaal wilde maken. Er zijn veel kansen voor VVS maar ook voor Bato. Er zou gescoord moeten worden, en dat doet Bato als eerste. 0-1 voor Bato. Daarna schiet Mika met een mooi schot net op de lat, die op de lijn het veld weer inging. Verder zijn er veel kansen voor VVS maar die worden niet benut..

In de tweede helft wordt het na 7 minuten 1-1! Met een hele knappe goal van Arjen.

Daarna volgen er meer kansen voor VVS, Dennis schiet helaas net op de paal. Dan krijgt VVS het moeilijk. Het wordt 1-2 en daarna ook 1-3, en dat is ook helaas de eindstand. Een gelijkspel was zeker verdiend geweest. We hebben een mooie goede wedstrijd gespeeld.

Viggo

BATO JO13-2G - VVS 13-1 1-9

We voet balde tegen bato het was in begin moeilijk want we kwamen 1 0 achter maar daarna werd het een stuk beter en we maakten gelijk veel goals het was 1 4 in de rust voor ons na de rust werd alleen maar beter en we maakten ook veel goals wel 5 dus de eind stand werd 1 9 voor ons dus het was een goeie wetsrijd van ons met veel goals

Mekelenkamp

Westerlee JO13-1G - VVS 13-1 3-4

Zaterdag 24 maart 2018 Westerlee JO13-1G – VVS JO13-1G

12 Spelers 9:00 uur aanvang

9.01 Aftrap, direct al een redding van Jordy. Super voorzet van Tim B.

Kans voor Arjen. Kans voor Tim B.

9.12 Corner VVS

9.15 Schot Ferre, net naast.

9.16 Westerlee schiet net naast

9.20 Goede redding Jordy.

9.20 Doelpunt Achmed, 0-1

9.22 Doelpunt Westerlee, 1-1

9.25 Kans Arjen

9.30 Kans Arjen

9.31 Goal Achmed, 1-2

Rust

9.47 Tweede helft

9.57 Doelpunt Ronaldinio, 1-3

10.10 Doelpunt Westerlee 2-3

10.16 Tim B maakt 2-4, publiekswissel Tim B

10.19 Uiteindelijk pakt Westerlee nog een punt en wordt de eindstand 3-4

Het was een leuke en tot het laatst toe een spannende wedstrijd.

Groetjes Corné

VVS JO13-1 - MOVV JO13-1 7-0

Vandaag 12 april speelden wij JO13-1tegen MOVV JO13

Aanwezig waren: aanvoerder Mika, Dennis, Yoël, Jordy, Viggo, Ahmad, Corné, Dennis, Ferre, Tim Brader, Arjen, Tim Oudekerk, Joran en Ronaldhino.

Om 18.30 begonnen wij de wedstrijd met 1 minuut stilte, omdat onze burgemeester S is overleden.

vvsjo13movv

Na de aftrap begonnen de beide ploegen gelijkwaardig en zijn gewaagd aan elkaar van beide kanten wordt er aangevallen.

vvsjo13movv1

Maar VVS komt steeds beter in de wedstrijd en spelen scherp. Dennis schiet met een mooie trap richting doel jammer genoeg onderkant lat. Daarna geeft Dennis een assist aan Ferre en de bal gaat er niet in, maar in een rebound schiet Arjen raak 1-0. Dan krijgt MOVV een kans want onze scheidsrechter Frank geeft een vrije trap, maar gelukkig gaat de bal ver over het doel heen. VVS blijft scherp en Tim Ouderkerk scoort de 2-0. Na de rust is VVS MOVV de baas, ahmad scoort door de benen (panna) van de keeper de 3-0. Al gauw komt VVS op 4-0 door Tim Oudekerk.

vvsjo13movv2

De goals blijven komen en MOVV wordt weggespeeld. De keeper van MOVV pakt de bal niet goed vast en ahamd benut deze kans en schiet de 5-0 binnen. En dan scoort Tim Brader al heel gauw de 6-0 super gedaan. Vlak voor rust geeft dennis nog een mooie assist met een echte draaibal schiet Ferre de 7-0 binnen. Dan wordt er door Frank afgefloten en wint VVS de derby glansrijk van MOVV met 7-0

Groetjes Mika

VVS JO13-1 - Heiligerlee JO13-1 0-4

Het is zaterdagochtend, 14 april, lekker vroeg om 9 uur. En de tegenstander is Heiligerlee, dE koploper.

De wedstrijd begint sterk van beide teams en beide teams lopen gelijk op. VVS heeft veel kansen maar de ballen vliegen er niet in. Heiligerlee heeft ook best veel kansen maar krijgt ze gelukkig er ook niet in. Dat gaat een tijdje door, totdat de 0-1 voor Heiligerlee valt door een snelle counter. Een gelijke stand was wel verdiend geweest.

Dan is het rust en een kleine 10 minuten later begint de 2de helft. Heiligerlee maakt snel al de 0-2 door weer een counter. Meteen daarna snel de 0-3 en helaas ook de 0-4. VVS heeft het zwaar, we voorkomen een 0-5 of meer.

We hadden nog wat mooie kansen maar de keeper van Heiligerlee zat er steeds goed bij. Het werd 0-4 voor de uitploeg.

Viggo

VVS JO13-1 - SJO NWWC JO13-2 8-1

Aanvoerder Tim Brader

Aftrap 9.00u
Scheidsrechter Frank Zwiers.

1e helft
De tegenstanders hadden al snel een doelpunt.
Maar wij kwamen binnen een minuut gelijk dankzij Ahmed.
Al snel de 2-1 door Ahmed.
Gelijk daarna de 3-1 door Arjen.
Daarna scoort Arjen weer de 4-1.
NWWC had ook nog een kans, maar die ging er net over.
Vervolgens scoor ik zelf voor rust de 5-1.


2e helft

De scheidsrechter gaf nog een speler een gele kaart de speler moest er 5 min uit
Na een paar kansen scoort Ahmed de 6-1
Ahmed is deze wedstrijd lekker op dreef hij scoort de 7-1 NWWC krijgt een vrije trap, maar die ging er niet in.
En tot slot scoort Dennis de 8-1.
eindstand 8-1.


Tim Brader

Meeden JO130-1 - VVS JO13-1 1-3

Gister de korte broek aan maar op deze winderige woensdagavond is de gevoelstemperatuur wel een winterjas. Direct na het aftrappen krijgen we al een kans op 0-1 maar hij gaat er niet in. Onze diezeltjes moeten altijd even warm draaien. Dennis geeft een mooie voorzet op Arjen maar die vind de keeper. Even later scoort Ahmad wel 0-1. Meeden komt een paar keer gevaarlijk bij ons doel maar de verdediging voorkomt de gelijkmaker. De wind maakt het soms lastig voetballen. 0-1 is ook de ruststand. In de tweede helft hebben we de wind mee. Meeden krijgt direct een kans maar de bal gaat gelukkig op de paal. Corné doet een schot op doel maar de bal gaat helaas naast. VVS is de beter voetballende ploeg maar de doelpunten blijven nog uit. Uit een vrije trap van Dennis scoort Mika 0-2. Uit een corner van Ferre scoort Corné bijna de 0-3 maar de keeper pakt de bal. Ferre maakt uit een corner van Ahmad dan wel de 0-3. Meeden scoort vlak daarna de 1-3. De toeschouwers zijn inmiddels verkleumd en vragen zich af wanneer de scheids gaat affluiten. Maar die heeft er nog zin in dus we gaan nog even door. Mika krijgt nog een kop kans maar deze gaat helaas over. De scheids besluit hierna toch dat het mooi geweest is en fluit af.. 3 punten mee naar Oostwold.. eindstand 1-3.