Verslagen VVS D

VVS 13-1 - Bellingwolde JO13-1 1-3

Om iets voor 9 wordt er afgetrapt. Bellingwolde komt vrij snel gevaarlijk op het doel af maar Jordy heeft een paar goeie reddingen. Beide ploegen zijn wel aan elkaar gewaagd. Vvs krijgt een vrije trap want achmad wordt neergehaald. Joran neemt de vrije trap, wat een prima schot op doel is maar de keeper van Bellingwolde pakt hem. Na 13 min voetballen komt Bellingwolde uit een corner op voorsprong. Na de 20 minuut krijgt vvs een goeie kans Mika schiet van afstand.. een aantal wisselspelers en moeders juichden al maar helaas ging de bal over het doel.. Vvs krijgt een paar goeie kansen maar de bal wil er nog niet in. Ruststand 0-1.. in de 39ste minuut krijgt vvs een goeie kans maar in plaats van de bal vliegt Sem zijn schoen het doel in.. ook een prestatie haha.. Bellingwolde komt er daarna uit maar Jordy redt 2 keer.. stand blijft vooralsnog 0-1.. Vvs is in deze fase sterker maar een doelpunt komt nog steeds niet. In de 43ste minuut neemt Joran een corner maar weer zit de keeper van Bellingwolde er goed bij. Vvs knokt voor wat ze waard zijn. In de 45ste minuut krijgt vvs een penail omdat Ferre wordt neergelegd.. hij neemt hem zelf en scoort! 1-1.. In de 56 minuut maakt Bellingwolde nog 1-2.. niet verdiend maar hij telt helaas. In de laatste minuten vlamt Bellingwolde nog een bal op het doel van Jordy en in eerste instantie pakt hij hem maar blijft daarna even geblesseerd liggen en Bellingwolde maakt daar gebruik van 1-3.. Jordy kan gelukkig door. Daarna vind scheids Leo het mooi geweest en fluit af.. Helaas verloren maar met elkaar gevochten en een goeie wedstrijd gevoetbald.

Demi Noor.

SC Scheemda JO13-1 - VVS 13-1 8-1

Ondanks het stormachtige weer van de afgelopen dagen, ging onze wedstrijd wel door. Voor de wedstrijd waren er twee verrassingen: Yoël had een extra speler in zijn schoen meegenomen (een kikker) en onze oude trainer Bart Sportel was onze grensrechter.

Spelers : Jordy, Corné, Yoël, Sem, Tim O, Tim B, Viggo, Mika, Ronaldinho, Ahmad, Arjen, Joran en Ferre.
De wedstrijd begon om 09:00 uur.
Tijdens een corner maakte Scheemda de 1-0. Gelijk daarna maakten ze de 2-0. Vervolgens maakte Scheemda nog een goal, maar die werd afgekeurd wegens buitenspel. Helaas scoorde Scheemda voor de rust de 3-0 en 4-0.
Rust.
We kregen een peptalk van Bart en Leo. De peptalk hielp want Joran wist de 4-1 te scoren. Een mooie goal! Jammer genoeg wist Scheemda toch de 5-1 te maken en ook de 6-1, 7-1 en 8-1. Ik vond het zelf een mooie wedstrijd. We hebben goed ons best gedaan, maar Scheemda was te sterk voor ons.

Aanvoerder : Tim Brader.