Verslagen VVS 3

Nieuwolda 1 - VVS 3 2-3

De eerste bekerwedstrijd oftewel de eerste wedstrijd van VVS 3 is uit tegen NIEUWOLDA 1.

De wedstrijd is gestart met zon maar net voor de wedstrijd had het nog even flink hard geregend. Zelf hadden wij niet genoeg spelers dus zijn er 5 a junioren mee gereisd om ons te vergezellen. VVS 3 startte met de volgende opstelling: Doel: Feitze. Verdediging: Derk, Robbin, Joep en Rowen. Middenveld: Erwin, Germen en Mark. Aanval: Gerben, Romke en Stef.

De wedstrijd begon om 14:00 in de volle zon, Het ging redelijk gelijk op in het begin. Nieuwolda had een paar kansen maar wij kwam er soms ook door. Er werd een keer gescoord door Romke voor ons maar de goal werd afgekeurd d.m.v. buitenspel. De eerste goal kwam alsnog voor VVS gemaakt door Stef boer. Een tijdje daarna kwam direct ook al een tegen goal de 1-1. Dit is ook de stand toen de scheidsrechter floot voor rust.

Na een pa liters water en thee gedronken te hebben begonnen wij weer aan de 2de helft. In de rust zijn Derk, Gerben en Robbin gewisseld voor Jarno, Stan en Marvin. De 2de helft was meer in onze handen en er vielen steeds meer gaten achterin bij Nieuwolda. Na een paar kansen kwam er de 1-2 van Stan. Hier bleef het niet bij Stan benutte een tijdje later een penalty, dit bracht de stand naar 1-3. 10 minuten voor het einde zat iedereen er wel een beetje doorheen en vielen er bij ons ook nog een paar gaatjes achterin. Nieuwolda maakte nog de 2-3 maar de einstand is 2-3 geworden. Een goed begin van het seizoen dus!

Erwin Oostland